‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Bedankt voor je deelname!

Dag ,

De afgelopen maand heb ik je meegenomen op een ontdekkingsreis door de plantaardige wereld. Ik hoop dat je ervan geproefd en genoten hebt! 

Je kreeg heel wat culinaire tips en recepten, maar ik hoop dat ik je tussen al dat lekkers door ook heb kunnen meegeven waarom (meer) plantaardig eten zo’n krachtige actie is. Niet alleen maak je een gigantisch positieve impact op ons klimaat (minder broeikasgassen, watergebruik, ontbossing en biodiversiteitsverlies), maar je redt er ook dieren- én mensenlevens mee. Meer plantaardig eten is een van de meest impactvolle dingen die je kan doen voor de toekomst van de planeet. 

Met campagnes zoals de VeggieChallenge wil EVA vzw mensen op een positieve en laagdrempelige manier inspireren om meer plantaardig te eten. 

En dat werkt! Driekwart van de deelnemers aan de VeggieChallenge van vorig jaar zegt zes maanden later nog steeds meer plantaardig te eten dan voor hun deelname! De VeggieChallenge heeft dus een effect op lange termijn.

Jouw deelname aan de VeggieChallenge had een positieve impact op onze planeet, maar je kan die impact nog vergroten! We willen zoveel mogelijk mensen bereiken met de VeggieChallenge. Je kan daarbij helpen door een gift te doen van een bedrag naar keuze. Zo maken we samen het verschil voor een milieu-, mens- en diervriendelijke wereld! 

Dankjewel!

Groetjes,
Fien, je VeggieChallenge coach

Steun de VeggieChallenge
alt_text

Recept

Banoffee taart

Wat is er beter om het einde van een fantastische maand als deze te vieren dan een overheerlijke taart? Veel (plantaardig) plezier met het bakken van deze banoffee taart!

Ontdek het recept

Bekijk het weekmenu van deze week

Mailtje gemist? Herbekijk ze via veggiechallenge.be/mails

De VeggieChallenge is een campagne van EVA vzw en ProVeg International.

Help de VeggieChallenge om te groeien en steun EVA.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit

EVA vzw · Steendam 84, 9000 Gent · info@evavzw.be

Belgium