‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Proficiat!

Dag ,

Proficiat! Al 30 dagen lang eet je veggie, dat is geweldig!

Wist je dat we met alle deelnemers van de VeggieChallenge nu samen 283 000 kg CO₂, 375 000 liter water, 700 000 m² land en 17 400 dierenlevens hebben bespaard? Dat heeft dus een enorme positieve impact op de planeet, je medemens en op de dieren! En het is natuurlijk ook beter voor je eigen gezondheid.

Al die voordelen, dat is niet niets! Eetgewoontes veranderen is voor de meeste mensen niet makkelijk. Je mag dus trots zijn dat je een maand lang minder vlees hebt gegeten en voor meer plantaardige maaltijden in je dagelijkse routine hebt gekozen. 

Wil je vrienden en familie ook helpen motiveren om een ​​positieve impact op deze planeet te maken? Deel onze recepten dan met hen via Facebook en Instagram. Op die manier zorgen we samen voor een gezonde en mooie wereld. 

Groetjes,
Fien, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Falafelbowl met zoete aardappel en hummus

Falafel en hummus zijn inmiddels uitgegroeid tot grote favorieten bij liefhebbers van vegan eten. Ze zijn lekker, voedzaam en zitten boordevol vezels en proteïnen. Dit is het ideale gerecht voor een woensdagavond: gewoon alles in stukjes snijden, 20 minuten in de oven, samenstellen en klaar!

Falafelbowl met zoete aardappel en hummus

Bekijk het weekmenu van deze week

alt_text

iglo green cuisine

Plantaardig genieten met Iglo Green Cuisine

Plantaardig eten hoeft niet moeilijk te zijn met Iglo Green Cuisine. De producten van Green Cuisine zijn snel & eenvoudig te bereiden en zorgen voor heerlijke nieuwe smaken op je bord: 0% vlees en 100% genieten! iglo Green Cuisine is voor iedereen. Ben je op zoek naar inspiratie voor de VeggieChallenge?

Ontdek het assortiment

Mailtje gemist? Herbekijk ze via veggiechallenge.be/mails

De VeggieChallenge is een campagne van EVA vzw en ProVeg International.

Help de VeggieChallenge om te groeien en steun EVA.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit

EVA vzw · Steendam 84, 9000 Gent · info@evavzw.be

Belgium