‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Ken je EVA al?

Dag ,

Ik vermeldde EVA eerder al. EVA vzw maakt het al meer dan 20 jaar lang voor iedereen makkelijker om meer plantaardig te eten en introduceerde Donderdag Veggiedag in scholen, bedrijven en restaurants. EVA is de Belgische partner voor de internationale VeggieChallenge. EVA blijft je ook na de VeggieChallenge inspireren met:

Supporter mee voor EVA
Geloof jij ook dat we door meer plantaardig te eten de wereld kunnen veranderen? Geweldig! Wij denken er net zo over. ;-) Word nu EVA Supporter en juich mee voor een meer plantaardige toekomst.

Groetjes,
Fien, je VeggieChallenge coach

Supporter mee voor EVA
alt_text

Recept

Lasagnesoep

Hou je van lasagne, maar niet van hoe lang het duurt om het te maken? Wij ook niet! Deze lasagnesoep is de oplossing: makkelijker, sneller én minder afwas. Wat een geniale uitvinding. Je kan zelf je favoriete groenten kiezen om er in te doen, dus deze lasagnesoep zal gegarandeerd in de smaak vallen.

Lasagnesoep

Bekijk het weekmenu van deze week

alt_text

Week 4 van de VeggieChallenge was weer top!

De afgelopen VeggieChallengeweek was er eentje vol leerzame webinars: een Q&A met EVA-diëtiste Evelyne Mertens (online te herbekijken), een digitale infosessie met ambassadeurs Elisabeth van Lierop over plantaardig eten met kinderen en een webinar over het dierenleed dat achter de veeteelt schuilt door EVA Mechelen. Ontdek dit en meer in de hoogtepunten.

Ontdek alle hoogtepunten
 

Mailtje gemist? Herbekijk ze via veggiechallenge.be/mails

De VeggieChallenge is een campagne van EVA vzw en ProVeg International.

Help de VeggieChallenge om te groeien en steun EVA.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit

EVA vzw · Steendam 84, 9000 Gent · info@evavzw.be

Belgium