‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Vegan voor het hele gezin

Dag ,

Heb je jouw gezin al laten kennismaken met de wondere wereld van plantaardig eten? Hoe staan ze er tegenover? Het is altijd een goed idee om eventjes rustig uit te leggen waarom je de keuze gemaakt hebt om 31 dagen vegan te eten. 

Is er iemand die eens wat weerstand (of misschien zelfs kritiek) biedt? Geen probleem, want je staat sterk in je schoenen omdat je weet waarom je voor de vegan uitdaging binnen de VeggieChallenge hebt gekozen. Je kan ook de troeven van plantaardige voeding uitspelen. En wie weet inspireer je gaandeweg wel nog een ander gezinslid om ook eens een poging te wagen om de overheerlijke plantaardige gerechten te leren kennen!

Als je kinderen hebt, kan je ze ook betrekken bij het maken van leuke gerechten. Ontdek een aantal kindvriendelijke tips of ga samen aan de slag met deze avontuurlijke recepten met geïllustreerde stappen. Benieuwd hoe je dat doet, plantaardig eten met kinderen? VeggieChallenge ambassadeur Elisabeth Van Lierop schreef er een prachtig inspirerend boek over. 

Win de harten van jouw gezin met deze klassiekers in een vegan jasje.

Groetjes,
Fien, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Vegan ballekes in tomatensaus met groentenstoemp

Dit recept van VeggieChallenge ambassadeur en chef Wim Ballieu is een makkelijke vegan variant van een oervlaamse klassieker. Je kan dit gezellig samen met het hele gezin maken, en dan is het smullen geblazen!

Ontdek het recept

Bekijk het weekmenu van deze week

alt_text

garden gourmet

Tips for kids!

Jouw kinderen dol laten worden op vegan? Easy! We geven je graag wat inspiratie om hun bord op te fleuren. Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw leukste foto's met ons op Instagram via @gardengourmet_be.

Kindvriendelijk Garden Gourmet recept

De hele maand maart kookworkshops met CM! 

Meer info

Bekijk alle events

Meer VeggieChallenge-tips op Facebook en Instagram

Facebook Instagram

Mailtje gemist? Herbekijk ze via veggiechallenge.be/mails

De VeggieChallenge is een campagne van EVA vzw en ProVeg International.

Help de VeggieChallenge om te groeien en steun EVA.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit

EVA vzw · Steendam 84, 9000 Gent · info@evavzw.be

Belgium