‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Proficiat!

Dag ,

Proficiat! Al 30 dagen lang eet je veggie, dat is geweldig!

Wist je dat we met alle deelnemers van de VeggieChallenge nu samen 38 400 dierenlevens, bijna 20 miljoen douches aan water en 432 ton CO₂ hebben bespaard? Dat heeft dus een enorme positieve impact op de planeet, je medemens en op de dieren! En het is natuurlijk ook beter voor je eigen gezondheid. Al die voordelen, dat is niet niets!

Eetgewoontes veranderen is voor de meeste mensen niet makkelijk. Je mag dus trots zijn dat je een maand lang minder vlees hebt gegeten en voor meer plantaardige maaltijden in je dagelijkse routine hebt gekozen. 

Wil je vrienden en familie ook helpen motiveren om een ​​positieve impact op deze planeet te maken? Praat dan met hen over de VeggieChallenge en motiveer ze om ook mee te doen. Op die manier zorgen we samen voor een gezonde en mooie wereld. 
 

Goed gedaan!
Groetjes,
Nena

alt_text

Recept

Taco's met sojabrokjes

De Mexicaanse keuken blijft een topper voor veggie inspiratie. Vandaag delen we het recept voor taco’s. Je kan hier ook variëren met de vleesvervanger. Kies bijvoorbeeld voor sojastukjes, sojareepjes, veggie gehakt, of heel simpel: rode bonen. Als je rode bonen gebruikt, voeg je best nog wat kruiden toe zoals paprika-, ajuin-, look-, en komijnpoeder.

Ontdek het recept