‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

DAG 26 - Zij doen ook mee!

Hey ,

Je staat er niet alleen voor tijdens deze VeggieChallenge! Naast de 23 000 deelnemers wereldwijd doen ook An Lemmens en Wim Ballieu mee. En er zijn er ook verschillende bloggers die de uitdaging aangingen. Zoals Nina Mouton, Hanne Luyten, Ellen Charlotte Marie, Veg and Fred. Check ze zeker eens op instagram! 

Dit jaar kunnen ook steden en gemeenten deelnemen aan de VeggieChallenge. De stad met de beste Veggie Burgers (het hoogste percentage deelnemende inwoners) wint de VeggieChallenge 2021 Award! De deelnemende steden en gemeenten zijn: Bergen, Brugge, Elsene, Genk, Gent, Hasselt, Jette, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. 

Tot slot daagt de VeggieChallenge@work de werknemers van IKEA, VITO, Nestlé en Aoste uit om de hele maand maart meer veggie te eten. Werk jij in een groot bedrijf en wil je volgende keer ook meedoen met het werk? Stuur ons een mailtje en we make it happen!

Groetjes,
Nena


alt_text

Recept

Caribische pompoen-kikkererwten curry

Een curry is een ideaal gerecht om nieuwe smaken te leren kennen. Hier is de smaakmaker rode currypasta. Kijk wel eens in de ingrediënten of er geen vis of garnalen aan zijn toegevoegd.

Ontdek het recept

 

Weekmenu 5

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be