‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Zij doen ook mee

Dag ,

Je staat er niet alleen voor tijdens deze VeggieChallenge! Naast de 23 000 deelnemers in België doen ook Ann Lemmens en Wim Ballieu mee. En er zijn er ook verschillende bloggers die de uitdaging aangingen. Zoals Nina Mouton, Hanne Luyten, Ellen Charlotte Marie, Veg and Fred. Check ze zeker eens op Instagram

Dit jaar kunnen ook steden en gemeenten deelnemen aan de VeggieChallenge. De stad met de beste Veggie Burgers (het hoogste percentage deelnemende inwoners) wint de VeggieChallenge 2021 Award! De deelnemende steden en gemeenten zijn: Bergen, Brugge, Elsene, Genk, Gent, Hasselt, Jette, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Sint-Agatha-Berchem en Sint-Gillis. 

Tot slot daagt de VeggieChallenge@work de werknemers van IKEA, VITO, Nestlé en Aoste uit om de hele maand maart meer veggie te eten. Werk jij in een groot bedrijf en wil je volgende keer ook meedoen met het werk? Stuur ons een mailtje en we make it happen!

Groetjes,
Nena

alt_text

Recept

Mexicaanse fajita's met avocadodressing

De Mexicaanse keuken vormt een geweldige bron van inspiratie voor veel veggie gerechten. Je kan Mexicaanse gerechten gemakkelijk veggie vriendelijk maken. Deze fajitas zijn een snelle maaltijd die je maag zeker goed zullen vullen. De avocadodressing maakt het helemaal af. Gebruik je liever geen avocado's? Probeer dan eens deze erwtenguacamole

Ontdek het recept

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be