‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Stel je veggie vraag

Dag , 

Ben ik wel goed bezig? Heb ik alle voedingsstoffen binnen? Ik vroeg het me ook af toen ik veggie begon te eten, maar je hoeft je echt geen zorgen te maken. Je kreeg eerder al wat tips, maar hier vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over gezondheid. Ben je op zoek naar meer specifiek advies? Dan kun je terecht bij diëtiste Evelyne Mertens via dietiste@evavzw.be, via Facebook of via haar Instagrampagina. (Let op: Evelyne met -YNE, niet te verwarren met een andere diëtiste Evelien Mertens.)

Heb je vragen over veggie voeding bij baby’s of kinderen? Dan is diëtiste Silke Desaever de experte die je zoekt. Ze schreef er zelfs een e-book over.

Groetjes,
Nena

Bekijk veelgestelde gezondheidsvragen
alt_text

Recept

Zoete aardappel-paprikasoep

Zoete aardappel is een van mijn favoriete groenten. Je kan er veel mee afwisselen: knapperige ovenfrietjes, opgevuld met groenten of zoals hier: verwerkt tot een romige soep. Zeg trouwens niet zomaar 'soep' tegen deze goed vullende maaltijdsoep. De geroosterde kikkererwten zorgen voor een flinke portie eiwitten en zijn perfect als crunchy topping. 

Ontdek het recept

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be