‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Wat kan je nog doen?

Dag ,

Al 368 000 mensen wereldwijd hebben meegedaan met de VeggieChallenge, waarvan 23 000 in België afgelopen maand. Dat lijkt veel, maar op wereldschaal is het niet genoeg. Alleen al in België zijn we met 11 miljoen inwoners.

Om een breder en diverser publiek te bereiken en om plantaardig eten écht mainstream te maken, hebben we nog meer supporters nodig. Influencers en BV’s die zich publiekelijk uitspreken over het belang van minder vlees eten voor het klimaat, dieren en gezondheid. Maar ook mensen zoals jij en ik die binnen hun stad, wijk, werk of vereniging vrienden en kennissen uitdagen om een maand de VeggieChallenge uit te proberen.

Het werven en begeleiden van één VeggieChallenge deelnemer kost ons ongeveer 50 eurocent. Met een beetje steun kun je dus echt al het verschil maken! 

Als alle deelnemers minstens 1 euro geven, kunnen we het aantal deelnemers bij een volgende VeggieChallenge verdubbelen!

Doe hier een vrijblijvende gift of schrijf over op:

IBAN: BE 53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld ‘gift’ als mededeling. 

Giften aan EVA zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40. Via de belastingen recupereer je 45 procent van jouw gift.
 

Tot de volgende!
Groetjes,
Nena

Steun EVA
Risotto met knolselder en champignons

Recept

Risotto met knolselder en champignons

Heb je al eens risotto gemaakt? Het is niet zo moeilijk als je zou denken! De champignons zijn een typische smaakmaker in dit romige rijstgerecht, en contrasteren mooi met de knolselder.

Ontdek het recept

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be