‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Proficiat!

Dag ,

Proficiat! Al 30 dagen lang eet je vegan, dat is geweldig!

Wist je dat we met alle deelnemers van de VeggieChallenge nu samen 38 400 dierenlevens, bijna 20 miljoen douches aan water en 432 ton CO₂ hebben bespaard? Dat heeft dus een enorme, positieve impact op de planeet, je medemens en op de dieren! En het is natuurlijk ook beter voor je eigen gezondheid. Al die voordelen, dat is niet niets!

Eetgewoontes veranderen is voor de meeste mensen niet makkelijk en je mag trots zijn dat je je dierlijke consumptie een maand lang hebt verminderd en meer plantaardige maaltijden in je dagelijkse routine hebt opgenomen. 

Wil je vrienden en familie ook helpen motiveren om een ​​positieve impact op deze planeet te maken? Deel de VeggieChallenge dan met hen via Facebook en/of Instagram. Op die manier zorgen we samen voor een gezonde en mooie wereld. 

Groetjes,
Nena

alt_text

Recept

Taco's met sojabrokjes

De Mexicaanse keuken blijft een topper voor vegan inspiratie. Vandaag delen we het recept voor taco’s. Je kan hier ook variëren met de vleesvervanger. Kies bijvoorbeeld voor sojastukjes, sojareepjes, veggie gehakt, of heel simpel: rode bonen. Als je rode bonen gebruikt, voeg je best nog wat kruiden toe zoals paprika-, ajuin-, look-, en komijnpoeder.

Ontdek het recept

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be