‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

100% vegan, 100% smaak

Dag ,

Als je de vegan keuken leert kennen, zal het wellicht opvallen dat er veel kruiden en specerijen worden gebruikt. Dat zijn nu eenmaal echte smaakmakers. Bovendien zijn ze ook supergezond voor het lichaam. Hoe kan je bepaalde gerechten extra smaakvol maken? Door gebruik te maken van volgende ingrediënten:

  • Tomatenpasta

  • Misopasta

  • Sesamolie

  • Kruiden zoals verse munt, basilicum, oregano, koriander

  • Verse gember en knoflook

  • Edelgistvlokken

  • Tahin

  • Sojasaus

  • Tamari

  • Vegan currypasta

  • Citroen-, limoensap

  • Sesamzaadjes

  • Gebakken uitjes

  • Salsasaus

  • Mosterd

  • Sriracha pikante saus

Rooster, bak en bruin je ingrediënten ook eens: groenten die geroosterd zijn geven veel meer smaak. En ze zorgen nog eens voor extra textuur op je bord. Of maak lekkere marinades of sauzen bij je gerechten. 

Groetjes, 
Nena

Shepherd's Pie met seitan en mosterdpuree

Recept

Shepherd's Pie met seitan en mosterdpuree

Dit heerlijke ovengerecht is gemakkelijk om te maken en zal gegarandeerd smaken. Een ideale manier om seitan, een eiwitrijke vleesvervanger op basis van tarwe, te leren kennen.

Ontdek het recept
Supporter mee

 

Activiteiten

Bekijk alle events

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit



EVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be