‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Wat moet ik dan op mijn boterham doen?

Dag ,

Wil je wel eens wat anders op je boterham dan kaas of choco? Ik haal veel inspiratie uit het handige veggie lunchbox-gidsje van EVA. Dat staat vol makkelijke recepten voor veggie spreads en je ontdekt er tips voor kant-en-klaar broodbeleg dat je in de supermarkt en de biowinkel vindt. Er staan tips in hoe je jouw kinderen enthousiast maakt over een gezonde veggie brooddoos. Download de veggie lunchbox-gids hier.

In de meeste supermarkten vind je verschillende veggie versies van vleesbeleg zoals preparé, kip-curry en zelfs tonijnsalade! Neem ook eens een kijkje bij de spreads: hummus, muhammara en baba ganoush zijn ook lekker op je boterham, zeker met wat extra groenten erbij.


Tot morgen!

Groetjes Nena ;-)

Seizoensgroentespread-de-luxe

Recept

Seizoensgroentespread de-luxe

Deze spread is eigenlijk een prima voorbeeld. Je kan zowel de groenten als de peulvruchten vervangen door andere soorten. Experimenteer naargelang het seizoen met verschillende ingrediënten. Ook minder bekende groenten zoals koolrabi, savooikool of rammenas verwerk je perfect in dit broodbeleg

Ontdek het recept

Activiteiten

Do 11 maart.    Webinar
Stel je vragen aan diëtiste Isabelle de Nobel

Meer info

Vr 12 maart.    Kookworkshop
Klassieke vegan keuken

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be