‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Vegan en familie

Dag ,

Heb je jouw gezin al laten kennismaken met de wondere wereld van plantaardig eten? Hoe staan ze er tegenover? Het is altijd een goed idee om eventjes rustig uit te leggen waarom je de keuze gemaakt hebt om 30 dagen vegan te eten. 

Is er iemand die eens wat weerstand (of misschien zelfs kritiek) biedt? Geen probleem, want je staat sterk in je schoenen omdat je weet waarom je voor 30 dagen vegan met de VeggieChallenge hebt gekozen. Je kan ook de troeven van plantaardige voeding uitspelen. En wie weet inspireer je gaandeweg wel nog een ander gezinslid om ook eens een poging te wagen om de overheerlijke plantaardige gerechten te leren kennen!

Als je kinderen hebt, kan je ze ook betrekken bij het maken van leuke gerechten. Ontdek een aantal kindvriendelijke veggietips of ga samen aan de slag met avontuurlijke recepten.


Tot morgen!
Groetjes Nena

Chili sin carne

Recept

Chili sin carne

Win de harten van jouw gezin met dit recept. De chili sin carne is een gegarandeerde liefhebber in vele huishoudens. Het is een stevige maaltijd met veel eiwitten en zal de maagjes ook goed vullen. Het gerecht is ook heerlijk de dag nadien, wanneer de smaken al goed ingetrokken zijn.

Ontdek het recept

Activiteiten

Do 18 maart.   Kookworkshop

Aan de slag met linzen.

Meer info

Za 20 maart.    Kookworkshop

Kikkererwten op verschillende manieren.

Meer info

Get Social

Deel de challenge.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be