Dag 30 — Blijf geïnspireerd

Proficiat! Samen met ruim 14 000 deelnemers bespaarden jullie op één maand tijd in totaal 420 000 dierenlevens, 840 ton CO₂, 168 Olympische zwembaden water en 294 km² land! Dankjewel voor jullie enthousiasme!

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

30

Blijf geïnspireerd!

jouw mening telt!

Wat vond jij van Try Vegan? Dankzij jouw feedback kunnen we Try Vegan de komende jaren nog verder laten groeien. Laat ons weten wat je van je deelname vond door dit formulier in te vullen.

Door deze vragenlijst in te vullen maak je bovendien kans op een vegan takeaway feestmenu voor 2 personen bij een restaurant naar keuze in jouw buurt!

Geef je mening

ontdek het beste van Try Vegan

De lekkerste recepten, handigste tips & tricks en meest gestelde vragen van de afgelopen Try Vegan in één handige gids. Download hem en maak het jezelf gemakkelijk om ook in de toekomst plantaardig te blijven eten.

    Download de gids    

blijf geïnspireerd

De Try Vegan Facebookgroep is de voorbije weken uitgegroeid tot een gezellige online plek om tips, bezorgdheden en succesrecepten te delen. Je kan nog altijd lid worden. We laten de groep bestaan zodat ook iedereen elkaar kan blijven inspireren.

Volg ook de Facebookpagina van Try Vegan, EVA en BE Vegan en blijf op de hoogte van de laatste plantaardige nieuwtjes en ontdekkingen.

Wil je iedere week een eenvoudig, vegan recept ontvangen in je inbox? Schrijf je dan in voor EVA's nieuwsbrief.

steun be vegan & eva

Ben je tevreden over jouw deelname aan Try Vegan? Help ons onze werking nog te verbeteren door ons te steunen.

 

 

BE VEGAN

Word lid van BE Vegan, blijf op de hoogte van wat er op het vlak van veganisme beweegt in België en krijg er meteen een leuk welkomstgeschenk bovenop!

    Word lid  

eva

Word EVA Supporter en bouw mee aan een plantaardige toekomst. Door EVA te steunen pak je vier mondiale problemen tegelijk aan. Bovendien recupereer je 45% van je bijdrage via de belastingen (zelfs 60% in 2020).

    Word EVA Supporter    

lima
de keuze is aan jou!

Bij Lima vind je veel verschillende plantaardige dranken en breiden ze het aanbod steeds meer uit. Zin in iets lekkers met een exotische toets? Probeer de Lima Rice Coco of Oat Coco Drink. Ben je op zoek naar pure smaken? Kies dan voor Lima's Rice Drink Original, onze glutenvrije of suikervrije haverdrink.

 

Lima’s plantaardige dranken kan je niet alleen puur of in warme dranken gebruiken maar ook in je recepten. Je kan ze zelfs opschuimen. Ben je op zoek naar ideeën om je klassieke winterrecepten een originele twist te geven? Voeg wat Oat Coco Drink toe aan je pompoensoep, of schuim wat haverdrink op en giet het bij een kopje instant yannoh, onze heerlijke koffievervanger. De perfecte drank om op te warmen wanneer het buiten koud is. 

    Bekijk alle Lima-recepten    

get social

Volg Try Vegan op Facebook en Instagram en word lid van de Try Vegan-Facebookgroep. Deel je ervaringen en vegan creaties met de hashtags #TryVegan en #TryVeganNovember2020.