Dag 29 — Vegan Gebak

Zondag! Dat betekent tijd om te experimenteren in de keuken. Niets leukers dan op zondag iets lekkers uit de oven te halen. De heerlijkste desserts zijn gelukkig makkelijk in een vegan versie te bereiden. En voor wie zijn zondag liever lui op de bank doorbrengt: we delen in deze mail ook onze lijst met koffiehuizen, bakkers en winkels die vegan desserts en koffiekoeken verkopen.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

29

Vegan gebak

onze tip: bakken maar

Wat is lekkerder dan de geur van zelfgebakken cake recht uit de oven? Ook als je vegan eet, hoef je dit niet te missen. Of je nu zin hebt in brownies, klassieke appeltaart of cheesecake, als je deze recepten volgt, kan er niets verkeerd gaan. Oh, en lik het koekjesdeeg maar met een gerust hart van je vingers.

Meer recepten

ontdek: zoete zondenlijst

Ontdek onze lijst met koffiehuizen, bakkers en winkels die vegan desserts en koffiekoeken verkopen. Meer zin in een ijsje? In alle grote supermarkten vind je vegan ijs van o.a. IJsboerke, Magnum, Ben&Jerry’s en Alpro.

    Zoete zonden  
 

Download ons gratis vegan bakboekje met céréal

Meer tijd thuis doorbrengen = extra tijd om te bakken! Benieuwd hoe je vegan pannenkoeken, tiramisu of cheesecake maakt? Je leert het allemaal met dit gratis bakboekje in samenwerking met Céréal! Naast recepten krijg je een heleboel tips over hoe je zuivel en eieren kan vervangen in gebak.
Klaar? Bakken maar! 

Download hier het gratis bakboekje.

cereal:
brownies met okara

Er gaat niets boven zelfgebakken brownies! Je kent ze vast wel, de donkerbruine, zachte en tegelijk forse gebakjes met een intense chocoladesmaak. Hier maken we ze volledig plantaardig met behulp van okara van Céréal. In de vorige nieuwsbrief stelden we okara al aan je voor, en hier bewijzen we dat je er ook de lekkerste zoete gerechten mee maakt.

 

Okara is te koop bij Carrefour & Carrefour Mestdagh.

    Ontdek het recept  

get social

Volg Try Vegan op Facebook en Instagram en word lid van de Try Vegan-Facebookgroep. Deel je ervaringen en vegan creaties met de hashtags #TryVegan en #TryVeganNovember2020.