Vooraf — Klaar voor de start?

Je schreef je in voor Try Vegan. Geweldig! Binnen een paar dagen is het zover. Dan krijg je van ons elke week boeiende mails met praktische tips, heerlijke recepten, leuke wedstrijden, interessante productinfo en alles wat je nodig hebt om gezonder, duurzamer en diervriendelijker te eten.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

 

Klaar voor de start?

DOWNLOAD DE TRY VEGAN STARTERSKIT

Heb jij je starterskit al gedownload? Je krijgt er een antwoord op vragen als: 'Hoe vul ik mijn voorraadkast?', 'Krijg ik alle voedingsstoffen binnen als ik plantaardig eet?' en 'Welke vegan producten vind ik in de supermarkt?' Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Download de startergids

ontdek: weekmenu 1

Bekijk het weekmenu voor de eerste (lange) week en doe je boodschappen nu al. Voor het weekend staan er alvast enkele lekkere ontbijtjes gepland.

    Weekmenu 1    

join the try vegan community

Je staat er niet alleen voor! Samen met duizenden anderen ontdek je vier weken lang de plantaardige keuken. Deel je ervaringen of stel je vragen in de Try Vegan Facebookgroep. Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van alle plantaardige nieuwtjes en evenementen. Op de Try Vegan Instagram vind je meer vegan kookinspiratie. Deel je eigen creaties met de hashtags 
#tryvegan en #tryvegannovember2020 en tag ons in je bericht!

over ons:
be vegan & eva vzw

Voor de campagne Try Vegan werken twee verenigingen samen, namelijk BE Vegan en EVA vzw.

De Belgische veganismevereniging BE Vegan heeft als doel veganisme op een positieve manier te promoten en veganisten te verenigen en te ondersteunen. Via tal van evenementen, acties en campagnes zorgen we er voor dat een vegan lifestyle steeds toegankelijker en eenvoudiger wordt om steeds meer mensen te kunnen bereiken.

EVA vzw informeert op een positieve en verleidelijke manier over alles wat met plantaardige voeding te maken heeft. Via tal van activiteiten en samenwerkingen helpen we mensen die op een eenvoudige, gezonde en lekkere manier minder of geen dierlijke producten willen eten.