‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  VeggieChallenge  
   

Gevulde pasta met pesto en spinazie

Gevuld met een romige mix van verse spinazie, hartige pesto en zachte kikkererwten, zijn deze pastaschelpen een lekkere traktatie voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Voor de saus kan je jouw favoriete plantaardige room gebruiken, zoals haver- of sojaroom bijvoorbeeld.

alt_text
Ontdek het recept
alt_text

Take away Tikka Masala voor Moederdag

Verwen jouw geliefden op 12 mei met een heerlijke portie Tikka Masala! De vrijwilligers van ProVeg Oosterzele organiseren een afhaalevent mét randanimatie, dus iedereen van 0 tot 99 jaar is zeker welkom!

Praktisch: 

Prijs: € 15 /€ 10 (kinderportie)

Afhalen: Waterrad 1 (Balegem) op 12 mei tussen 11.30 en 12.30 u.

Bestel jouw portie(s)
alt_text

Plantaardig op het werk tijdens de Veggie Challenge

Tijdens de Veggie Challenge was het ook makkelijker om buitenshuis plantaardig te eten, want maar liefst 81 uitbatingen van Sodexo plaatsten in maart meer plantaardig op het menu. Dat gaat van restaurants in bedrijven tot hoger onderwijs en gezondheidszorg in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. ProVeg ging op bezoek bij drie restaurants om te kijken, te luisteren én te proeven

Lees het hier

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat je ervoor koos om onze nieuwsbrief te ontvangen op het e-mailadres .
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je uit



ProVeg

ProVeg
Steendam 84
9000 Gent
Belgium


info.be@proveg.org