|
Plantbased food styliste & fotografe Toos VergoteBen je op zoek naar een professionele food stylist en fotograaf met een passie voor plantaardige voeding? EVA werkt met veel plezier samen met Toos Vergote. Toos neemt de foto’s voor het EVA Magazine en bracht ook de nieuwe collectie grootkeukenrecepten in beeld. Bekijk haar portfolio hier of neem contact op via hallo@toos.be. |
||||
Bekijk haar portfolio | ||||
Europese consument wil plantaardige vis, kaas en eierenDe Europese consument mist plantaardige kaas, kant-en-klaarmaaltijden, vis en alternatieven voor eieren het meest. Dit blijkt uit een groot nieuw onderzoek van ProVeg en EVA onder meer dan 6000 consumenten. In het onderzoek werden consumenten uit negen Europese landen, waaronder België, gevraagd naar hun ervaring met het kopen en consumeren van plantaardige producten. Ondernemers in de plantaardige sector die op vegan vis, kaas en eieren inzetten, maken dus veel kans op succes. Download het onderzoeksrapport hier. |
||||
Lees het verslag op onze website | ||||
Plantaardige nieuwtjes
|
EVA zet vegan friendly restaurants in de kijker!Op onze Instagram zetten we enkele keren per week de Belgische horeca in de kijker. We posten een Instagram-verhaal met daarin een foto van de horecazaak, maaltijden en een link naar het restaurant. Alle verhalen worden ook uitgelicht in de hoogtepunten. Wil jij dat we jouw vegan friendly zaak ook vermelden? Stuur dan snel een mailtje naar anke@evavzw.be. |
|||
V-Label product in de kijker: La William PlantaiseFamilievakmanschap, dat is het geheime ingrediënt van alle La William sauzen. Een 100% plantaardige saus ontbrak nog in hun gamma, maar dat is verleden tijd. Een lekkere vegan mayo: de verfrissende, heerlijke Plantaise! Volledig plantaardig met de La William expertise. Heerlijk om je knapperige frietjes in te dippen, je slaatje te dresseren en je groenteburger op smaak te brengen. En verkrijgbaar in handig 1 liter-formaat. |
||||
Vraag het V-Label aan voor je product |
Recept: Hartige Doperwt Panna Cotta met Basilicum en lente-frisse bloemkool saladeDeze erwtjes-basilicum 'Dome' ziet er niet alleen geweldig uit (zelfs in een take-away bakje!), het is ook lekker fris gerechtje nu de temperaturen oplopen. We gebruikten Sojadrink Ongezoet en de sojaroom van Alpro, je vindt deze bij je leverancier onder de naam 'Soja Cuisine' en ze is ook beschikbaar in liter verpakkingen. Op deze manier kan iedereen meegenieten, ook mensen met een lactose- intolerantie of al wie wil opletten met zuivel. |
||||
Bekijk het recept. | ||||
EVA verleidt mensen tot gezond en duurzaam vegetarisch eten met degelijke informatie, fantastische recepten en smakelijke activiteiten. Dankzij EVA is donderdag voortaan veggiedag. Ontdek ons aanbod op www.evavzw.be/ |
||
![]() |
EVA vzw · www.evavzw.be |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Belgium |