Senegalese pindasoep met gember en zoete aardappel

Pindasoep is een echte Surinaamse klassieker, maar het gerecht komt oorspronkelijk uit West-Afrika. Deze Senegalese variant met zoete aardappel en wortel is een topper. Het gerecht wordt in Afrika vaak gemaakt als dikke saus of stoofpot, en ook aan deze soep kan je nog peulvruchten (kikkererwten, linzen...) of gegrilde groenten (paprika, champignon...) toevoegen. Gepureerd of ongemixt? Aan jou de keuze!  

 
 
Ontdek het recept
 
 
 
 
 
 

Een vooruitblik op 2020 bij EVA

2020, een jaar dat lang als toekomst in de oren klonk, is eindelijk aangebroken. Een jaar waarin EVA veel te doen en te wachten staat. Zowel lokaal als op internationaal vlak zet EVA dit jaar rasse schreden, want voor het aanpakken van mondiale problemen, hebben we een groot draagvlak nodig. We geven je graag een “sneak peek” van het jaar van EVA in 2020. 

 
   
Lees verder
 
 
 
 
  Kalender  
7 februari: Vegan Volxkeuken - EVA Antwerpen Meer info
23 februari: Sweet & delicious VEGAN GENK - EVA Limburg Meer info
27 februari:  Kookworkshop 'blij zonder ei' - Gent Meer info
 
      Meer activiteiten  
 
 
 
 

EVA verleidt mensen tot gezond en duurzaam vegetarisch eten met degelijke informatie, fantastische recepten en smakelijke activiteiten. Dankzij EVA is donderdag voortaan veggiedag.