Dag 22 — Easy Vegan

De grootste barrière voor mensen om meer plantaardig te koken is de extra moeite en tijd die ze eraan moeten besteden. En dat is logisch, want na een drukke school- en of werkdag heb je meestal geen zin meer om uren in de keuken te staan. Daarom focussen we vandaag op échte easy gerechten.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

22

Easy Vegan

onze tip: koken met een minimum aan ingrediënten

Een van de grootste misverstanden over vegetarisch of vegan koken is dat je er een heleboel ingrediënten voor nodig hebt om een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te kunnen zetten. Dat hoeft niet zo te zijn. Wij selecteerden gerechten met niet meer dan 8 ingrediënten die toch lekker en vullend zijn.

Ontdek de recepten

Of laat je inspireren

ontdek: ons nieuwe weekmenu

In dit weekmenu heel wat handige recepten om eieren te vervangen en natuurlijk ook gewoon weer heel wat nieuwe inspiratie om er een heerlijke Try Vegan week van te maken.

    Ontdek het weekmenu    

Wist je dat?

Er heel wat interessante films en documentaires te zien zijn over onze voedingsgewoonten. Enkele aanraders zijn Cowspiracy, Okja en Vegucated. Ken jij er nog? Laat het weten in de Facebook groep.

Deel je successen 
op facebook

Ben je benieuwd naar wat de andere Try Vegan deelnemers klaarmaken en hoe zij het stellen? Of wil je gewoon een lekker recept delen dat je ontdekte? We verwelkomen je graag bij de Try Vegan facebookgroep!