Dag 18 — Gezond vegan

We kunnen je meteen gerust stellen: je kan perfect gezond eten als je volledig plantaardig eet. Maar weet wel dat vegan eten niet automatisch betekent dat je gezond bezig bent. Frietjes en chips zijn immers ook plantaardig :-). In deze mail geven we graag wat tips over gezond plantaardig eten.  

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

18

Gezond vegan

onze tip: een paar dingen om op te letten

Waar moet je op letten als je volledig plantaardig eet? Wij maakten een overzicht dat je hier kan lezen. En we maakten ook een handige gezond plantaardig poster die je gratis kan downloaden. Zit je toch nog met vragen? Mail ze naar dietiste@tryvegan.be.

Onze tips

ontdek: vegan op drukke dagen

Wij verzamelden enkele succesvolle kooktips van drukbezette deelnemers die je kunnen helpen om tijdens Try Vegan geen overuren in de keuken te moeten draaien. Deze tips zijn trouwens niet alleen nuttig voor gezinnen of werkende mensen, maar voor iedereen die soms weinig tijd heeft om te koken.

    De tips    

wist je dat?

Ook kinderen perfect vegan kunnen eten? Er wordt vaak verwarring gezaaid over of het nu al dan niet ok is om je kinderen vegan op te voeden. We kunnen je meteen gerust stellen. Je kan je kinderen gezond opvoeden met plantaardige voeding. Maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten.