Dag 16 — Exotisch vegan

De traditionele Belgische keuken kun je moeilijk veganvriendelijk noemen, maar als je even over onze landsgrenzen kijkt, dan ontdek je keukens die verrassend vaak groentegerechten in hun traditionele arsenaal hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Indische, Thaise, Joodse of Italiaanse keuken. Tijd om op ontdekking te gaan in de wereldkeuken.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

16

Op reis in je keuken

Onze tip: De wereld in je voorraadkast

Er zijn een aantal exotische ingrediënten die altijd handig zijn om in huis te hebben wanneer je vegan kookt. Denk bijvoorbeeld aan currypasta of chilisaus. Wij maakten een handig overzicht.

Ontdek de voorraadkast

ontdek: ons nieuw weekmenu

In dit nieuwe weekmenu vind je een combinatie van kindvriendelijke gerechten en gerechten die snel klaar zijn. Ideaal voor op drukke weekdagen. Smakelijk!.

   Het weekmenu    

Wist je dat?

Er heel wat veganvriendelijke vakantiebestemmingen zijn? Wij hebben onze favoriete vegan bestemmingen voor je opgelijst. Misschien ook handig om rekening mee te houden bij het boeken van je volgende reis. 
Een handige app voor in het buitenland is Happy Cow. Je vindt er niet alleen veggie en vegan restaurants maar ook winkels. Erg handig als je in een stad bent die je niet kent.