— Dag 16 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Tijd om eens over de landsgrenzen te kijken en inspiratie op te doen uit andere eetculturen.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

exotisch vegan

De traditionele Belgische keuken, kun je moeilijk veganvriendelijk noemen, maar als je even over onze landsgrenzen kijkt, dan ontdek je keukens die verrassend vaak groentegerechten in hun traditioneel arsenaal hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Indische, Thaise, Joodse of Italiaanse keuken. Tijd om op ontdekking te gaan in de wereldkeuken.

 
     
     
 



onze favorieten

Wil je op reis in je keuken? Dan zijn dit onze favoriete vegan recepten. Een mooie combinatie van Aziatische, Italiaanse, Midden-Oosterse en Zuid-Amerikaanse specialiteiten.

 

#

De wereld in je voorraadkast

Er zijn een aantal exotische ingrediënten die altijd handig zijn om in huis te hebben als je vegan kookt. Denk bijvoorbeeld aan currypasta of chilisaus. Wij maakten een handig overzicht.

 
     
     
 
Afbeelding  

tempeh van de hobbit

De Hobbit is al sinds 1983 een vaste waarde in de wereld van de vleesvervangers. Het begon allemaal met de productie van tempeh. Tempeh vond zijn oorsprong in Indonesië. Het is een product op basis van gefermenteerde sojabonen. Nieuw bij de Hobbit is tempehgehakt dat je kan verwerken in pastasauzen, wokschotels en stoofpotjes.

Meer info.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium