— Dag 15 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Al twee weken goed bezig. Proficiat! Tijd om te focussen op vegan@home. In deze nieuwsbrief vooral aandacht voor kindvriendelijke recepten.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

stap voor stap

Groenten en kinderen dat is niet altijd een gouden combinatie. Probeer zeker niets te forceren, maar laat je kinderen wel met een breed aanbod groenten kennismaken door ze regelmatig opnieuw aan te bieden. Vaak helpt het om verschillende groenten te bereiden zodat ze kunnen kiezen wat ze eten. Betrek hen ook zoveel mogelijk bij het koken. Dingen die ze zelf hebben klaargemaakt zullen ze sneller opeten. 

 
     
     
 



tip: groentepannenkoeken

Wie houdt er nu niet van pannenkoeken. En dat hoeven niet altijd zoete te zijn. Je kan ze ook gebruiken om groenten in te verstoppen. Deze spinazieflensjes zijn een topper voor jong en oud.

 

#

deel je tips en recepten

Heb je zelf nog goede tips om kinderen meer plantaardig te doen eten? Of fantastische recepten? Laat het zeker weten aan de andere deelnemers in onze Facebookgroep.

 
     
     
 

onze kindvriendelijke recepten

Wij maakten ook een collectie recepten die in de smaak vallen bij de meeste kinderen. Met veel balletjes, wraps, pasta's en burgers. 

  Afbeelding
 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium