— Dag 14 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Misschien heb je ondertussen al wat geëxperimenteerd met onze eenvoudige 'kaas'recepten en vervangers. In deze laatste kaasmail geven we nog enkele toprecepten mee en lanceren we opnieuw een wedstrijd voor de sporters onder ons!

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

verder experimenteren

Voor wie graag nog wat verder experimenteert met het maken van vegan kaasjes op basis van noten, hebben we enkele toprecepten geselecteerd. Je hebt er wel probiotica voor nodig om het fermentatieproces mee op gang te brengen. Je vindt probiotica bij de apotheker, drogist of biowinkel.

 
     
     
 



filmavond

Er zijn de voorbije jaren heel wat goede documentaires en films uitgekomen waarin de gevolgen van de vlees- en zuivelindustrie onderzocht worden. Op netflix kan je bijvoorbeeld naar Cowspiracy en Okja kijken.

 
 

#

kaassaus

Op de blog veganistischkoken.be vonden wij deze handige samenvatting van vier manieren om vegan kaassaus te maken.

 
     
     
 
Afbeelding  

win een pakket van cosmofarma

Speciaal voor de deelnemers aan Easy Vegan geeft Cosmofarma vijf verrassingspakketen weg met verschillende producten uit hun vegan gamma, met oa: veganDelight French Vanilla, Protira Crunch Chunky Nutty Pie, VeganFuel, NutriFuel en een receptenboekje. De eerste vijf mensen die het juiste antwoord op de vraag 'Welke vegan tennisster kreeg onlangs haar eerste kindje?' mailen naar nena@evavzw.be, kunnen zo'n pakket komen afhalen in het Veggiehuis in Gent. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium