— Dag 13 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

De beelden uit een legkippenbedrijf die Animal Rights vorige week verspreidde, maken het nog maar eens pijnlijk duidelijk: aan eieren is er veel dierenleed verbonden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

quiche zonder eieren

Wist je dat je ook lekkere quiche kan maken zonder dat er eieren en room aan te pas komen? Wij selecteerden enkele recepten die niet alleen diervriendelijk, maar ook gezond en heel erg lekker zijn.

 
     
     
 



Tip: geen eiersalade

Als je graag eiersalade eet, probeer dan dit recept op basis van tofu en zwart zout eens uit. Zwart zout of Kala Namak vind je in oosterse winkels of online. Het geeft die typische eismaak aan je bereiding.

 

#

meer lezen over kippen

Wist je dat een kip 5 tot 10 jaar oud kan worden en dat ze veel slimmer zijn dan de meeste mensen denken?  Lees er alles over in ons kippendossier.

 
     

     
 
Afbeelding  

win de eiersalade van v-box 

V-Box in Gent is niet alleen specialist in vegan street food, ze zijn ook de bedenkers van de - sinds VeggieWorld - legendarische 'eierzalade'. Wij durven bijna zeggen dat deze eiersalade lekkerder is dan het origineel. De eerste vijf mensen die het juiste antwoord op de vraag: 'Hoe heet de decadente signature milkshake met topping bij V-Box?' naar anna@evavzw.be mailen, kunnen gratis een potje eierzalade afhalen bij de dames van V-Box. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium