— Dag 11 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Wat doe je dan op je boterham als kaas geen optie meer is? In deze nieuwsbrief geven we graag wat inspiratie voor lekkere vegan bokes. En we maakten een nieuw weekmenu. Fijn weekend!

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

Vegan lunchbox

Hummus, groentepaté, cashewnotentzatziki, pompoenspread, ... in onze Veggie Lunchbox vind je een heleboel eenvoudige ideetjes voor in de brooddoos. Uitgetest en goedgekeurd door kinderen.

 
     
     
 



tip: avocado

Het lekkerste broodbeleg lepel je niet uit een potje, maar uit een avocado. Nog wat zout en peper erbij en klaar. Lekker in combinatie met iets pittigs zoals
waterkers en rokerige smaken zoals
gebakken champignons.

 

#

een nieuw weekmenu

Zaterdag: dat betekent nieuwe inspiratie voor een weekmenu. Vergeet vooral ook zelf je favoriete vegan recepten niet te delen in de Facebook groep. Dat werkt motiverend voor alle deelnemers.

 
     
     
 
Afbeelding  

product in de kijker: tahin

Tahin of sesampasta is niet alleen heel gezond, het is ook een van de basisingrediënten van lekkere hummus. Met het assortiment van Lima kan je altijd aan de slag. Je kan je eigen hummus maken met de tahin van Lima of je kan de hummus koriander munt of algen proberen. Meer info op www.limafood.com

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium