— Dag 9 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Zelf vegan kaas maken, klinkt moeilijker dan het is. We geven je in deze nieuwsbrief een paar eenvoudige basisrecepten om mee te beginnen.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

parmezaan vervangen

Parmezaan is een vaak gebruikte kaas om risotto's en pasta's mee op smaak te brengen. Gelukkig kan je die typische zoute, hartige smaak een beetje namaken door  2 el cashewnoten fijn te  malen met 1 el gistvlokken en een snuifje zout. Strooi dit mengsel over je pasta en je zal ook een voldaan 'kaasgevoel' hebben :-).

 
     
     
 



tofuricotta

Ook ricotta kun je makkelijk zelf maken op basis van tofu.

 

#

kaasachtige recepten

Ontdek onze gerechten met  kazig smaakje.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium