— Dag 5 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Welk plantaardig alternatief voor melk doe je het best in je koffie? En hoe krijg je romige gerechten zonder echte room te gebruiken? Je ontdekt het in deze mail. Fijne zondag!

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

Room vervangen

Room wordt zowel in hartige als zoete gerechten gebruikt. Als je het wil vervangen in hartige gerechten zoals soep of pasta, dan kun je best voor plantaardige alternatieven kiezen met een neutrale smaak, zoals haver- of sojaroom. In zoete gerechten kun je ook rijstroom gebruiken. Nog een goede tip om een risotto of stoofpotje 'romiger' te maken is door er gemixte witte bonen aan toe te voegen.

 
     
     
 



Onze romige toppers

Zo'n dampende, romige kom soep, smeuïge risotto of creamy pasta: dat is toch het  ideale comfort food voor op een lazy sunday! Daarom hier een selectie van onze favoriete romige gerechten. Smakelijk!

 

#

Welke melk doe je best in de koffie

Iedereen die thuis al eens met een kopje koffie vol kabbelende sojamelk heeft gezeten, weet het: de ene plantaardige melk is de andere niet als je een heerlijke latte of cappuccino wil maken. Pauline testte daarom verschillende varianten uit. 

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium