— Dag 4 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Zaterdag, dat bekent voor veel mensen: inkopen doen! Daarom vind je in deze mail al een nieuw week inspiratiemenu. En ook heel wat nuttige info over vegan sausjes zoals bechamelsaus en veganaise, die je eenvoudig zelf kan maken of kan kopen in de supermarkt of biowinkel. Want alles is lekkerder met een goed sausje erbij!

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

vegan sausjes in de winkel

Heel wat sausjes die je in de winkel vindt, zijn eigenlijk plantaardig. Ketchup, sommige soorten BBQ-saus, Bicky mosterdsaus, pickles, jagersaus van Knorr en natuurlijk veganaise, de plantaardige versie van mayonaise.  Wij gingen voor jou al eens op verkenning en kwamen terug met dit overzicht.

 
     
     
 



zelf sausjes maken

Nog fijner is het om zelf gezonde sausjes te maken. Veganaise, bechamel, tartaar, pindasaus, vinaigrettes, ... Wij geven je heel wat ideeën en eenvoudige recepten.

 

#

een nieuw weekmenu

Ons nieuwe weekmenu staat weer vol heerlijke en haalbare herfstgerechten voor het hele gezin. Maak je zelf ook een weekmenu? Vergeet het zeker niet te delen met #easyvegan.

 
     
     
 
Afbeelding  

partner in de kijker: lima

LIMA produceert al 60 jaar plantaardige, biologische producten. Zoals verschillende granendranken met smaken zoals: rijst, haver, gierst, spelt, soja, een vleugje chocolade, vanille, kokosnoot en mokka. Allemaal biologisch en zonder toegevoegde suikers. Je vindt deze granendranken en talloze andere Lima-producten in de biowinkel. www.limafood.com

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium