— Dag 3 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Vegan eten, betekent niet dat je niet af en toe kan genieten van taartjes, koekjes en andere zoete zonden. De heerlijkste desserts zijn makkelijk in een vegan versie te bereiden.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

Klaar? EN bakken maar!

Niets lekkerder dan de geur van zelfgebakken cake recht uit de oven. Zeker in deze tijd van het jaar. Ook als je vegan eet, hoef je dit niet te missen. Of je nu zin hebt in pannenkoeken, appeltaart of cheesecake, als je onze recepten volgt, kan er niets verkeerd gaan. Oh, en koekjesdeeg kun je met een gerust hart van je vingers likken: geen enkele kans op salmonella. :-)

 
     
     
 



de beste adressen voor vegan gebak

Voor wie liever niet zelf met mixer en bloem aan de slag gaat, zijn er gelukkig ook steeds meer koffiehuizen, winkels en bakkers die vegan lekkers verkopen.

 

#

deel je creaties

Heb je een fantastische vegan taart gemaakt of heb je een superrecept voor vegan koekjes? Laat alle deelnemers meegenieten en post je succesrecept op sociale media met #easyvegan.

 
     
     
 
Afbeelding  

Win een pakket van Céréal bio

We mogen 5 pakketten van Céréal Bio weggeven aan de eerste vijf mensen die correct antwoorden op de vraag: 'In welke landen zijn er vestigingen van Céréal Bio'. Mail je antwoord naar nena@evavzw.be

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium