— Dag 1 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Welkom bij Easy Vegan 2017. Super dat je ervoor gekozen hebt om meer plantaardig te eten! Starten doen we met de fase ‘Melk moet niet’, waarin we jou de volgende dagen laten kennismaken met de plantaardige alternatieven voor melk en room.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     

 

 

 

Afbeelding  

Wist je dat

Je geen melk nodig hebt om sterke botten te krijgen? Calcium moet, melk niet. Ook uit heel wat plantaardige producten, zoals noten en groene bladgroenten, kun je met gemak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium halen. We bespreken deze alternatieven de komende dagen meer in detail. Maar hier vind je al een handige lijst met calciumrijke producten om in huis te halen.

 
     
     
 



een vegan ontbijt

De meeste mensen starten de dag met melkproducten. Bij de muesli of cornflakes, in de koffie of bij een boterham. Gelukkig kan je die producten makkelijk vervangen. Plantaardig ontbijten hoeft niet moeilijk te zijn.

 

#

ONTDEK PLANTAARDIGE DRANKEN

Wij geven je een handig overzicht van de beschikbare soorten plantaardige melk. Sommige zijn meer geschikt voor hartige gerechten, andere lenen zich beter voor desserts. 

 
     
     
 

DE DAG STARTEN MET EEN KOMMETJE YOGHURT?

Goed nieuws, want heel wat grote merken hebben een mooi assortiment aan plantaardige yoghurt, van natuur tot sinaasappel-rooibos en perzik-mango. Je vindt ze in de supermarkt en in de biowinkels.

  Afbeelding
 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium