— Dag 19 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Op het internet vind je eindeloos veel inspirerende vegan blogs en recepten. Vandaag delen we onze favorieten. In de mail van gisteren is er een foutje geslopen. Je moet het antwoord op de Lima wedstrijdvraag voor 26 NOVEMBER naar anna@evavzw.be sturen. Onze excuses!

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

lang leve het wereldwijde web

Op de EVA website vind je natuurlijk een schat aan vegan recepten, maar er zijn nog veel meer interessante sites en vegan blogs die je eindeloos veel inspiratie kunnen geven.

 
     
     
 



Onze favoriete blogs

Om je op weg te helpen in het immense aanbod vegan blogs, maakten wij een handig lijstje met onze favorieten. Ken je er nog? Laat het ons weten via anna@evavzw.be

 

#

EVA Magazine

Wil je ook na afloop van Easy Vegan op de hoogte blijven van de beste plantaardige recepten, kookboeken en restaurants? Neem dan een abonnement op het EVA Magazine en om de drie maanden valt dit geweldige tijdschrift bij jou in de bus.

 
     
     
 
Afbeelding go

 go herbie

Als deelnemer aan Easy Vegan kun je uitzonderlijk voor 77 euro in plaats van 90 euro een jaar lidmaatschap op Go Herbie van veganistisch koken krijgen. Je moet enkel de kortingscode EASYVEGAN gebruiken. Meer info.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium