— Dag 18 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Speciaal voor de deelnemers van Easy Vegan stelde Lima enkele mooie pakketten samen vol vegan producten. Ontdek in deze nieuwsbrief hoe je kans maakt op zo'n pakket.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

de sociaal incapabele vegan

Je bent uitgenodigd bij vrienden of familie om samen te eten en misschien vind je het moeilijk om hen te vertellen dat je nu vegan eet. Geen nood, wij geven je graag wat tips om het diplomatisch aan te pakken.

 
     
     
 



uit eten bij vrienden

Je kunt hen voorstellen om samen te koken. Of breng zelf iets mee dat er dan zo lekker uitziet dat iedereen jaloers is op jouw bord. Je kan de gastheer of gastvrouw ook doorverwijzen naar leuke recepten die je tijdens Easy Vegan hebt ontdekt. In de meeste klassiek Belgische gerechten wordt er vlees of vis gebruikt, ontdek hier hoe je ze in een vegan kleedje steekt. Dat kan ook handig zijn voor tijdens de feestdagen.

 
 

#

lima trakteert

Easy Vegan loopt stillaan op z’n einde. Lima steunt jullie graag om vegan te blijven eten. Daarom schenken ze 5 pakketten weg. Stuur het juiste antwoord op de wedstrijd- en schiftingsvraag door naar anna@evavzw.be. Wedstrijdvraag: Lima heeft volgend jaar een bijzonder jubileum. Hoeveel jaar bestaat Lima dan?
Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen het juiste antwoord sturen naar Anna voor 26 oktober?

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium