— Dag 15 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Tijd voor een nieuwe uitdaging: een vegan diner organiser.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

komen eten

Nu je de vegan kookkunsten stilaan onder de knie hebt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een vegan diner organiseren. Niets beter om je vrienden of familie enthousiast te maken over plantaardige voeding, dan door ze lekker eten voor te schotelen.

 
     
     
 



vegan voor vleesfans

Als vrienden of familie komen eten, wil je uiteraard dat ze hun stuk vlees of vis niet missen en dat ze zonder honger van tafel gaan. Daarom deze handige collectie recepten die meestal bij iedereen in de smaak vallen, ook bij grote vleesfans.

 

#

Veelgestelde vragen

Misschien krijg je af en toe wel vragen van collega’s of vrienden over je deelname aan Easy Vegan. Veelgestelde vragen zoals ‘is dat wel gezond’, ‘Waar haal je dan je eiwitten uit?’ en ‘Voor melk worden er toch geen dieren gedood?”. Vind je het soms moeilijk om daar goed op te antwoorden? Neem dan een kijkje in onze FAQ en sta nooit meer met je mond vol tanden.

 
     
     
 

kan sporen bevatten van

Op sommige producten zie je soms de volgende waarschuwing staan: 'kan sporen bevatten van ... (melk, vis- en schaaldieren)'. Deze vermelding betekent niet dat er melk of vis in het product gebruikt wordt. Producenten gebruiken deze waarschuwing om zich in te dekken voor mogelijke kruisbesmettingen. Voor mensen die zwaar allergisch zijn, kan dit belangrijk zijn. 

  Afbeelding
 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium