— Dag 14 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Tijd om eens over de landsgrenzen te kijken en inspiratie op te doen uit andere eetculturen.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

exotisch vegan

De traditionele Belgische keuken kun je niet echt veganvriendelijk noemen, maar als je even over onze landsgrenzen kijkt, ontdek je wel keukens die verrassend vaak plantaardige gerechten in hun traditionele arsenaal hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Italiaanse tomatenbruchetta’s, de Indische dahls en de Midden-Oosterse falafel en humus. Tijd om op ontdekking te gaan in de wereldkeuken.

 
     
     
 



baba ganoush enzo

Risotto en lasagne zijn gerechten die je waarschijnlijk al af en toe klaarmaakt en die makkelijk in vegan versie te bereiden zijn. Maar maak je soms ook curry’s, quesadillas of baba ganoush? Wij maakten een selectie van de lekkerste vegan gerechten van over de hele wereld.

 

#

de wereld in je voorraadkast

Er zijn een aantal typische exotische ingrediënten die altijd handig zijn om in huis te hebben. Denk bijvoorbeeld aan currypasta of chilisaus. Wij maakten een handig boodschappenlijstje voor jou.

 
     

     
 
Afbeelding  

Kortingsbon Hobbit

Met deze kortingsbon krijg je 0,50 euro korting bij de aankoop van Lupeh van De Hobbit. Print hem uit en neem hem mee naar de biowinkel. Geldig tot 31/12/2016.

 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium