— Dag 9 —

 
     
 
Easy Vegan — EVA vzw

Heb je al gehoord van edelgistvlokken en miso? Je kan er heerlijke 'kaas'sauzen mee maken.

 
     
 

Bekijk deze mail in je browser · Schrijf je uit

 
Opvallende tip met achtergrondafbeelding
     
 
Afbeelding  

 

handig om in huis te hebben

Je hoeft niet altijd echte nepkaas in huis te halen om je zin in kaas te bevredigen. Ook met meer natuurlijke ingrediënten zoals miso en gistvlokken kun je heerlijke dingen bereiden.

 
     
     
 



gistvlokken

Gistvlokken of edelgistvlokken vind je in de meeste biowinkels. Het zijn vlokken van gedroogde, bewerkte gist. Ze hebben een hartige umamismaak en zitten vol vitamines. Ideaal dus om in vegan gerechten te gebruiken.

 

#

miso

Miso komt uit de Japanse keuken. Het is een gefermenteerde pasta van sojabonen. Je vindt het in de biowinkels en in sommige supermarkten bij de exotische producten. Het heeft een scherpe umamismaak.

 
     
     
 

bedankt!

Door geen geitenkaas te eten kunnen de babygeitjes gewoon bij hun mama drinken zoals het hoort, bedankt! Klik op de afbeelding en maak kennis met Bella en Butterscotch.

 
  Afbeelding
 
     
     
 

Copyright © 2016 EVA vzw, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de Donderdag Veggiedag nieuwsbrief van EVA vzw.
Je kan ervoor kiezen om deze berichten niet meer te ontvangen: Schrijf je uit

Belgium