‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  VeggieChallenge  
   

Wat vind ik in de supermarkt?

Dag ,

Het veggie aanbod in de supermarkt groeit elke dag aan een indrukwekkend tempo. Steeds meer supermarkten zetten actief in op veggie en vegan. Ook in discounters vind je veggie balletjes, hamburgers, gehakt, broodbeleg en zelfs kant-en-klare maaltijden zoals pizza en lasagne. 

Veggie producten kunnen op verschillende plekken liggen in de winkel, dus soms is het wat zoeken. Zo vind je sommige vleesvervangers tussen het vlees, en andere in het veggie schap. Kijk ook eens in de afdeling met 'gezonde voeding' of dieetproducten voor peulvruchten, noten, spreads... Broodbeleg vind je dan weer tussen de aperitiefhapjes in de koeltoog.

Mag het wat meer zijn? Ga dan eens langs bij de biowinkel, daar is het aanbod nog groter. In onze Facebookgroep worden ook vaak tips uitgewisseld over nieuwe producten in de supermarkt. Heb je zelf een leuke ontdekking gedaan? Post het in de groep!

Fijne zondag!
Nena


alt_text

Recept

Broccolicurry

De Indiase keuken is de perfecte inspiratiebron voor veggie gerechten. Deze broccolicurry is lekker met rijst, naan, puri’s of chapati’s.

Ontdek het recept

Activiteiten

Vr 12 maart.    Kookworkshop 
Klassieke vegan keuken

Meer info

Do 18 maart.   Kookworkshop 
Aan de slag met linzen

Meer info

Bekijk hier alle activiteiten

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 300.000 mensen namen deel aan de challenge.

Bekijk dit bericht online
Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge.
Wil je geen mails meer ontvangen? Schrijf je uitEVA vzw

EVA vzw
Steendam 84
9000 Gent

info@evavzw.be