‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Proficiat!

DAG 
30

Proficiat! Al 30 dagen lang eet je veggie, dat is geweldig!

Wist je dat we met alle deelnemers van de VeggieChallenge nu samen 930 ton CO₂, 585 miljoen liter water en 1,2 km² land hebben bespaard? Dat heeft dus een enorme positieve impact op de planeet, je medemensen en op de dieren! En het is uiteraard ook beter voor je eigen gezondheid. Al die voordelen, dat is niet niets.

Eetgewoontes veranderen is voor de meeste mensen niet makkelijk en je mag trots zijn dat je je vleesconsumptie een maand lang heb verminderd. Hopelijk is het nu makkelijker om meer plantaardige maaltijden in je dagelijkse routine op te nemen. 

Wil je vrienden en familie ook helpen motiveren om een ​​positieve impact op deze planeet te maken? Deel de VeggieChallenge dan met hen. Op die manier zorgen we samen voor een gezonde en mooie wereld.

Bedankt voor zoveel enthousiasme!
Nena, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Tarte tatin van witloof en zoete aardappel

De gekarameliseerde witloof is heerlijk in deze tarte tatin. Dit gerecht kun je zowel serveren op feestelijke gelegenheden of als gezellige comfortfood.
Ontdek het recept

Activiteiten

EVA last alle publieke activiteiten af tot 5 april wegens de coronamaatregelen.

meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be