‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Keep up the good work

DAG 
28

De Veggie Challenge zit er bijna op! Wist je dat er wetenschappelijk gezien 21 dagen nodig zijn om gewoontes te veranderen en om je smaakpapillen aan te passen aan nieuwe smaken? Die grens heb je dus al een week overschreden! Goed bezig! Maar wat na deze maand?

  • Ondertussen heb je misschien al wat nieuwe veggie gewoontes. Bijvoorbeeld spaghettisaus standaard zonder vlees, veggie worsten bij de puree, voor de veggie optie kiezen op restaurant. Is er een gerecht dat je de voorbije maand hebt ontdekt en je goed is bevallen? Maak het vanaf nu geregeld klaar, et voilà!
  • Spreek erover met vrienden en familie. Je zal verbaasd zijn hoeveel mensen zelf ook minder vlees willen eten. Zo kunnen jullie elkaar - voorlopig even vanop afstand - motiveren.
  • Schrijf je in op onze Donderdag Veggiedag nieuwsbrief en krijg iedere donderdag een vers veggie recept in je inbox!
alt_text

Recept

Feestelijke mezze

Deze mezze schotel brengt je terug naar een after work aperitief in het zonnetje. Je kan met deze hapjes alle kanten uit. Serveer ze bij gekruide aardappelmaantjes uit de oven en gebakken schijfjes aubergine. Gebruik de hapjes als origineel slaatje voor in de brooddoos, of als originele vulling voor een pitabroodje.
Ontdek het recept

Activiteiten

EVA last alle publieke activiteiten af tot 5 april wegens de coronamaatregelen.

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be