‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Stel je veggie vraag

DAG 
23

Ben ik wel goed bezig? Krijg ik alle voedingsstoffen binnen? Ik vroeg het me ook af toen ik veggie begon te eten. Maar je hoeft je echt geen zorgen te maken. Je kreeg eerder al wat tips maar hier vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over gezondheid. Ben je op zoek naar meer specifiek advies? Dan kun je terecht bij diëtiste Evelyne Mertens via dietiste@evavzw.be of via haar Facebookpagina. (Let op: Evelyne met -YNE, niet te verwarren met een andere diëtiste Evelien Mertens).

Heb je vragen over veggie voeding bij baby’s of kinderen? Dan is Silke Desaever de experte die je zoekt. Ze schreef er zelfs een e-book over.

alt_text

Recept

Pompoenquesadilla's

Pompoen zorgt voor de nodige smeuïgheid zonder dat er bergen kaas aan te pas komt. Deze quesadilla’s zijn dus perfect als gezondere keuze. Serveer ze met guacamole, tomatensalsa of limoen-yoghurtdip.
Ontdek het recept

Activiteiten

EVA neemt haar verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van Corona te beperken, en last alle publieke activiteiten af vanaf vrijdag 13/03 tot eind maart.

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be