‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Wat kan je nog doen?

DAG 
31

Meer dan 250 000 mensen wereldwijd kregen 30 dagen online ondersteuning met gratis recepten, tips, een online community en een plantaardige diëtist. Dat is veel, maar voor ons is dat pas het begin. 

Bij EVA willen we plantaardig eten écht mainstream maken. En daarvoor hebben we mensen zoals jij nodig. Mensen die bereid zijn om de VeggieChallenge aan te gaan, en hun vrienden oproepen om hetzelfde te doen.

Het werven en begeleiden van één VeggieChallenge deelnemer kost ons ongeveer 50 eurocent. Met een beetje steun kun je dus echt al het verschil maken! Als alle deelnemers 1 euro geven, kunnen we het aantal deelnemers bij een volgende VeggieChallenge verdubbelen.

Doe een vrijblijvende gift via onze website of schrijf over op:
IBAN: BE 53 5230 8011 0153
BIC: TRIOBEBB
Vermeld ‘gift’ als mededeling.
Giften aan EVA zijn fiscaal aftrekbaar vanaf € 40. Via de belastingen recupereer je 45 procent van jouw gift (exclusief het bedrag voor lidmaatschap).

Doe een gift

Geef je mening en win!

Wat vond jij van de VeggieChallenge? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Geef je feedback via onderstaande vragenlijst en help ons de volgende campagne nog meer af te stemmen op jullie wensen. Deelnemers maken bovendien kans op een veggie verrassingspakket ter waarde van € 250!

Geef je mening

 

alt_text

Recept

Spring rolls met gemarineerde tofu en erwtjes

Deze Vietnamees geïnspireerde lenterolletjes zijn perfect als aperitief of als hapje! Het rollen van het rijstpapier vergt een beetje handigheid, maar dat is een kwestie van oefenen!
Ontdek het recept

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be