‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Fish: our friends, not our food

DAG 
29

Vis lijkt op het eerste zicht een gezond alternatief voor vlees, maar vele vissoorten zitten vol kwik (wilde vis) of antibiotica (gekweekte vis). Bovendien is het niet echt een duurzaam alternatief, want de oceanen raken stilaan leeggevist. Gelukkig hoef je de smaak van vis niet te missen als je veggie eet. Lees hier mijn tips om de smaak van de zee op je bord te krijgen zonder vis te gebruiken. En ontdek deze visvriendelijke receptencollectie.

Groetjes,
Nena, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Pasta al pomodoro met veggie tonijn

Met dit recept hoef je de ziltige smaak van vis helemaal niet te missen.
Ontdek het recept

Activiteiten

EVA last alle publieke activiteiten af tot 5 april wegens de coronamaatregelen.

Meer info

 

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw

Belgium


info@evavzw.be