‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Healthy fast food

DAG 
17

Moet jij door het coronavirus ook telewerken en tegelijkertijd de kinderen entertainen? Dan is het handig om een reeks gerechten te kennen die je binnen het half uur op tafel zet. Gelukkig heb ik me over de jaren gespecialiseerd in het bereiden van luie, maar gezonde veggie maaltijden. ;) Hier mijn tips:

  • Een goede voorbereiding is de helft van het werk! Zorg dat je voorraadkast gevuld is met enkele basisproducten waar je op kan terugvallen.
  • De diepvries is je beste vriend. Bewaar wat veggieburgers en groenten in je vriezer. Samen met aardappels of rijst tover je op inspiratieloze momenten in één-twee-drie een veggie maaltijd op tafel. Ook soep, pastasauzen, stoofpotjes en ovenschotels kun je gemakkelijk invriezen om later weer te ontdooien. Maak dubbele porties als je wel tijd hebt om te koken en bewaar ze in de vriezer voor drukke dagen.
  • Deze gerechten flans je in 30 minuten of minder in elkaar. Wel nog even de afwas doen.
alt_text

Recept

Snelle pizza

Bijna net zo snel als kant-en-klare diepvriespizza, maar een pak gezonder. En ook de kinderen zijn er dol op!
Ontdek het recept

Activiteiten

EVA neemt haar verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, en last alle publieke activiteiten af vanaf vrijdag 13/03 tot eind maart.

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Bekijk alle mails online.

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be