‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Wat vind ik in de supermarkt?

DAG 
7


Het veggie aanbod in de supermarkt groeit elke dag aan een indrukwekkend tempo. Steeds meer supermarkten zetten actief in op veggie en vegan. Ook in discounters kan je terecht voor veggie balletjes, hamburgers, gehakt, broodbeleg en zelfs kant-en-klare maaltijden zoals pizza en lasagne. Bekijk bijvoorbeeld al eens deze vleesvervangers en broodbelegtips voor je naar de supermarkt gaat.

Mag het wat meer zijn? Ga dan eens langs bij de biowinkel, daar is het aanbod nog groter. In onze Facebookgroep worden ook vaak tips uitgewisseld over nieuwe producten in de supermarkt. Heb je zelf een leuke ontdekking gedaan? Post het in de groep!

Veel shopplezier!
Nena, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Bouillabaisse met zeekraal

Een iets uitdagender gerecht voor het weekend, maar de moeite waard om de keuken voor in te duiken, want echt heel erg lekker!
Ontdek het recept

Activiteiten

15/03    VeggieChallenge Brunch - Antwerpen

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Herbekijk alle mails

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw


info@evavzw.be