‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
VeggieChallenge

Fish: our friends, not food

DAG 
9

Vis lijkt op het eerste zicht een gezond alternatief voor vlees, maar vele vissoorten zitten vol kwik (wilde vis) of antibiotica (gekweekte vis).

Bovendien is het niet echt een duurzaam alternatief, want de oceanen raken stilaan leeggevist. Gelukkig hoef je de smaak van vis niet te missen als je veggie eet.

Lees hier mijn tips om de smaak van de zee op je bord te krijgen zonder vis te gebruiken. En ontdek deze visvriendelijke receptencollectie.

Tot morgen!
Nena, je VeggieChallenge coach

alt_text

Recept

Penne al pomodoro met veggie "tonijn"

En iets moeilijker receptje, maar je krijgt er wel wat voor terug! De tonijnsmaak komt van nori, dat zijn de zeewiervellen die je gebruikt voor sushi. Je vindt ze in de grotere supermarkten in de Aziatische afdeling.
Ontdek het recept

Activiteiten

27 maart    Kookworkshop: Veggie Italian Sweet & Savory - Sint-Katelijne-Waver

Meer info

Get Social

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer veggie inspiratie, tips en recepten!

Facebook Instagram

Info

VeggieChallenge is een samenwerking tussen EVA en ProVeg.

De VeggieChallenge daagt je uit om dertig dagen minder vlees te eten. Want dat is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. EVA en ProVeg helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning. Al meer dan 200 000 mensen namen deel aan de challenge.

Je ontvangt deze e-mail omdat het e-mailadres werd ingeschreven voor VeggieChallenge. Je kan steeds uitschrijven.

Herbekijk alle mails online

Bekijk dit bericht online

EVA vzw

EVA vzw

Belgium


info@evavzw.be