Dag 31 — Blijf geïnspireerd

Proficiat! Samen met ruim 5200 deelnemers bespaarde je op één maand tijd in totaal 156 000 dierenlevens, 312 ton CO₂, 62 Olympische zwembaden water en 109 km² land.

 

Dat hebben jullie geweldig gedaan! Bedankt voor zoveel enthousiasme!

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

31

Blijf geïnspireerd!

jouw mening telt!

Wat vond jij van Try Vegan? Dankzij jouw feedback kunnen we Try Vegan de komende jaren nog verder laten groeien. Laat ons weten wat je van je deelname vond door dit formulier in te vullen en maak kans op een leuke goodie bag vol vegan producten.

Geef je mening

ontdek het beste van Try Vegan

De lekkerste recepten, handigste tips & tricks en meest gestelde vragen van de afgelopen Try Vegan in één handige gids. Download hem en maak het jezelf gemakkelijk om ook in de toekomst plantaardig te blijven eten.

    Download de gids    

blijf geïnspireerd

De Try Vegan Facebookgroep is de voorbije weken uitgegroeid tot een fijne online plek om tips, bezorgdheden en succesrecepten te delen. Je kan nog altijd lid worden. We laten de groep bestaan zodat ook iedereen elkaar kan blijven inspireren.

Volg ook de Facebookpagina van Try Vegan, EVA en BE Vegan en blijf op de hoogte van de laatste plantaardige nieuwtjes en ontdekkingen.

word lid

Ben je tevreden over jouw deelname aan Try Vegan? Help ons om de volgende editie nog beter te maken door ons te steunen.

BE VEGAN

Word lid van BE Vegan, blijf op de hoogte van wat er op het vlak van veganisme beweegt in België en krijg er meteen een leuk welkomstgeschenk bovenop!

    Word lid  

eva

Sluit je aan bij EVA en krijg vier keer per jaar het EVA Magazine in de bus. Met je lidkaart krijg je ook korting in restaurants, winkels en op onze kookworkshops.

    Word lid    

Aperitiefhapje met Céréal by Nature Linzenchips

Ingrediënten (4 personen): 2 zakjes Céréal by Nature Linzenchips (2 x 65 g), 1 beker kerstomaatjes, 1 potje cocktail augurken, 1 potje vegan olijventapenade, 1 potje vegan mayonaise 

1. Schik de Céréal by nature Linzenchips op een groot bord.
2. Schep de cocktail augurken, olijventapenade en mayonaise in drie kommetjes en voeg bij de tapenade een lepeltje toe.
3. Leg de kerstomaatjes in de presenteerschaal en plaats het allemaal samen op tafel.
4. Voor de gezelligheid kan je een paar prikkers in een glaasje erbij zetten.
5. Laat het smaken met vrienden, familie of geniet ervan tijdens een me-momentje!

    Linzenchips van Céréal by Nature    

get social

Volg Try Vegan op Facebook en Instagram en word lid van de Try Vegan-Facebookgroep. Deel je ervaringen en vegan creaties met de hashtags #TryVegan.