Vooraf — Klaar voor de start?

Je schreef je in voor Try Vegan. Geweldig! Binnen enkele dagen is het zover. Dan krijg je van ons elke week boeiende mails met praktische tips, heerlijke recepten, leuke wedstrijden, interessante productinfo en alles wat je nodig hebt om gezonder, duurzamer en diervriendelijker te eten.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

 

Klaar voor de start?

download de try vegan starterskit

Heb jij je starterskit al gedownload? Je krijgt er een antwoord op vragen als: 'Hoe vul ik mijn voorraadkast?', 'Krijg ik alle voedingsstoffen binnen als ik plantaardig eet?' en 'Welke vegan producten vind ik in de supermarkt?' Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

Download de startergids

ontdek: weekmenu 1

Bekijk het weekmenu voor de eerste (korte) week en doe je boodschappen nu al. Voor het weekend staan er alvast enkele lekkere ontbijtjes gepland.

    Weekmenu 1    

join the try vegan community

Je staat er niet alleen voor! Samen met duizenden anderen ontdek je vier weken lang de plantaardige keuken. Deel je ervaringen of stel je vragen in de Try Vegan Facebookgroep. Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van alle plantaardige nieuwtjes en evenementen. Op de Try Vegan Instagram vind je meer vegan kookinspiratie. Deel je eigen creaties met de hashtag #tryvegan en tag ons in je bericht!

 

try vegan
events

Wil je plantaardig leren koken, kennismaken met andere deelnemers of een prangende vegan vraag stellen? Kom naar een van de activiteiten die de hele maand november overal in Vlaanderen georganiseerd worden. Houd onze kalender op de website of Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.

    Bekijk alle events    

over ons:
be vegan & eva vzw

De Belgische veganismevereniging BE Vegan heeft als doel veganisme op een positieve manier te promoten en veganisten te verenigen en te ondersteunen. Via tal van evenementen, acties en campagnes zorgen we ervoor dat een vegan lifestyle steeds toegankelijker, eenvoudiger en bekender wordt. 

 

Ga naar de website. Volg BE Vegan op Instagram en Facebook.

 

EVA vzw informeert op een positieve en verleidelijke manier over alles wat met plantaardige voeding te maken heeft. Via tal van activiteiten en samenwerkingen helpen we mensen die op een eenvoudige, gezonde en lekkere manier minder of geen dierlijke producten willen eten. 

 

Ga naar de website. Volg EVA vzw op Instagram en Facebook.