Dag 0 — Klaar voor de start!

Je schreef je in voor Try Vegan. Geweldig! Binnen enkele dagen is het zover. Dan krijg je van ons elke week 3 mails met tips, recepten, wedstrijden, productinfo en alles wat je nodig hebt om gezonder, duurzamer en diervriendelijker te eten.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

 

Klaar voor de start?

join the try vegan community

Je staat er niet alleen voor! Samen met duizenden anderen ontdek je vier weken lang de plantaardige keuken. Deel je ervaringen of stel je vragen in de Try Vegan Facebookgroep. Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van alle plantaardige nieuwtjes en evenementen. Volg ons op Instagram voor meer vegan kookinspiratie en deel je eigen creaties met de hashtags #tryvegan #tryveganapril2019 en #dietchangenotclimatechange.

download de starterskit

Heb jij je starterskit al gedownload? Je krijgt er een antwoord op vragen als: 'Hoe vul ik mijn voorraadkast?', 'Krijg ik alle voedingsstoffen binnen als ik plantaardig eet?' en 'Welke vegan producten vind ik in de supermarkt?' Zo verschijn je goed voorbereid aan de start.

    Download de starterskit    

ontdek het eerste weekmenu

Doe je dit weekend je boodschappen voor volgende week? Bekijk dan alvast het eerste weekmenu om te weten wat je in je winkelmandje moet leggen. Voor de eerste week houden we het vertrouwd: spaghetti 'bolognaise', frietjes met stoverij en broodpudding als dessert.

    Weekmenu 1   

 

ontdek: try vegan events

Kookworkshops, infoavonden, filmvertoningen, etentjes, food tours, lezingen... Tijdens Try Vegan organiseren we activiteiten over heel Vlaanderen. Bekijk de kalender of onze Facebookpagina voor een event bij jou in de buurt. 

lima
100 % Vegan

Lima gelooft in duurzaamheid. Hun 100 % plantaardige producten zorgen voor een minimale ecologische impact. We zijn wat we eten. Het is een filosofie die Lima al meer dan 60 jaar koestert. Tijdens de pioniersjaren en ook vandaag nog steeds haalt Lima inspiratie uit het Oosten. Hun sojasauzen Shoyu en Tamari groeiden uit tot echte klassiekers. Als smaakmakers passen de Lima-sojasauzen in zowat elke levensstijl. Over de jaren breidde het gamma uit en recent lanceerde Lima nog twee nieuwe sojasauzen: een Smoked Shoyu, een shoyu gerookt met Japans kersenhout en een Tamari met 50 % minder zout, stuk voor stuk biologische condimenten die elk gerecht een tikkeltje extra pit geven. Onmisbaar in de keuken en een verrijking voor je smaakpalet. 

    Ontdek meer over Lima    

sharing = caring!

Gedeelde vegan fun = dubbele vegan fun! Nodig je vrienden, familie en collega's uit om samen de plantaardige keuken te ontdekken. Roep hen op om in te schrijven op www.tryvegan.bedeel de campagne op Facebook en zet een kader rond je profielfoto.