Dag 0 — Download je starterskit!

Je schreef je in voor Try Vegan. Geweldig! Binnen een weekje is het zover. Dan krijg je van ons elke week mails met tips, recepten, wedstrijden, productinfo en alles wat je nodig hebt om gezonder, duurzamer en diervriendelijker te eten.

Is deze mail niet leesbaar? Bekijk ze in je browser

 
 

Klaar voor de start!

JOIN THE TRY VEGAN COMMUNITY

Je staat er niet alleen voor! Samen met duizenden anderen ontdek je vier weken lang de plantaardige keuken. Deel je ervaringen of stel je vragen in de Try Vegan Facebookgroep. Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van alle plantaardige nieuwtjes en evenementen.

Download de try vegan starterskit

Hoe vul ik mijn voorraadkast? Krijg ik alle voedingsstoffen binnen als ik plantaardig eet? Welke vegan producten vind ik in de supermarkt? Verschijn goed voorbereid aan de start dankzij onze Try Vegan Starterskit. Daar lees je een antwoord op al je vegan vragen.

    Download de starterskit    

event 28/09: vesanto melina
Vegan nutrition for optimal health

Gezond plantaardig eten, hoe doe je dat eigenlijk? De Canadese diëtiste Vesanto Melina is dé autoriteit op het vlak van gezonde plantaardige voeding. Op vrijdag 28 september geeft ze in het kader van Try Vegan een lezing in Gent. Schrijf je nog snel in, er zijn nog enkele plekjes vrij! Afsluiten doen we met een receptie vol vegan lekkers. 

Meer info over het evenement